Redigering 2

Hej!
Det kommer flera bilder imorgon eller ikväll!
/ Isabelle :)
~ Nikon D3100, redigerade ~

Redigering 1

Hej!
Nu ska jag redigera några bilder på Moa som ni kan få kolla på sen när dom är klara! Det kommer ta ca. 35 min tror jag.
/ Isabelle :)
~ Nikon D40x ~
 

Fisketur

 Hej!
 
Det blev iget Kolmården idag, vi skulle dit imorgon istället. Men ni kommer ju få 1000 bildbomber. Om jag har tid kan jag redigera några fina bilder på Moa och hennes häst under dagen eller ikväll. Men någon gång under dagen ska vi iväg och fiska och bada!
/ Isabelle :D
~ Nikon D3100 Tamron AF 18-200 mm ~

Bildbomb i svartvitt

Hej!
Nu kommer nästa bildbomb! Haha, gjorde så många jag orkade. Men hoppas att ni gillar dom!
/ Isabelle :)
~ Nikon D3100 Tamron AF 18-200 mm, picmonky.com ~

Akvarium

Hej!
Här kommer bilderna från akvariumet idag, hade på fel inställningar så dom blev katastrofalt fula... :/
/ Isabelle :)

Stans akvarium

Hej!
Är på akvarium nu, när jag kommer hem kommer nu få 2 eller 3 bildbomber! Imorgon ska jag till Kålmorden så det kommer bildbomber därifrån också. / Isabelle :)

~ Instagram ~ 

Svartvitt

Hej!
Imorgon om jag har tid tänkte jag redigera bilder och sen redigera samma bild igen fast svartvitt så den blir som på bilden nedan! :)
Imorgon kommer nog också bildbomben från Moa fast på henne och sin häst. Fick några riktigt bra bilder!
/ Isabelle :)

Inget internet

Hej, förlåt att jag inte har bloggat på länge. Men har inget internet, det kommer och går ibland men nu har det stannat totalt! Hoppas nu fortsätter läsa ändå! :)
/ Emma <3

Hundvalpar

Hej!
Här kommer bildbomben på hundvalparna!
/ Isabelle :)
 

Bio

Hej hej! Nu blir det Madagaskar 3 i 3D, haha! Bildbomben kommer sen när jag har kommit hem. / Isabelle :)

Kanin

Här kommer en bildbomb på min stora,tjocka, söta, underbara kanin! <3
/ Isabelle :)
 

Photo time

Hej! Nu ska jag och Moa gå ner och fota vid vattnet och sen vid stallet! Vi har redan hunnit med valparna, tror dock att bildbomben kommer att bli imorgon... Men den kommer komma någon gång, det lovar jag! / Isabelle :)

Dagen

Hej! Jag åkte till Moa under dagen, vi har badat, ridigt och varit med hundvalparna. Får se om det blir bildbomb på det imorgon, annars någon annan dag! / Isabelle :)

Bildbomb

En bildbomb på min söta katt! :D
/ Isabelle :)
 

Till Moa

Hej! Nu ska jag till Moa och förmodligen rida lite, bloggar mer sen om vad jag har gjort och så!
/ Isabelle :)

Med Tilda

Ice Age 4

Hej! Nu är jag och min kompis Tilda påväg till bion. Hahah vi ska se Ice Age 4 "Jorden skakar loss". ;) Bloggar mer sen ;)
/ Emma <3

Nyhet

Alla ni som inte visste, Carly Rae Jepsen är i Sverige! Helt sjukt! Undra vart hon är i Sverige... Haha, nu måste jag dö vidare! / Isabelle :)

Riskaka

Riskaka, lite mer mm i livet... <3 / Isabelle <3

YOLO

Hej!
Har verkligen inget att göra, har inte lust att göra något heller. Eller det är en sak, och det är att packa, men har inget lust med det! Haha, skriver mer sen.
/ Isabelle :)
 

Godnatt

Stan

Hej! När vi kom hem ifrån stranden så åkte vi till stan och åt middag för att "fira" min syrras namnsdag. Vi åt på ett ställe i gamla stan, det var verkligen super mysigt! Inget planerat imorgon än så länge, så vi får se om det blir några system bilder som det förmodligen blir! / Isabelle :)

Stranden idag

Hej!
Hahah förlåt för att jag tog typ samma rublrik som Bellan men jag kom inte på nåt annat ;-)
 
Hursomhelst, idag va jag på stranden me min kompis och min familj ;-). Det va jättekul, men kallt i vattnet. Men bada ändå rätt mkt. Besviken på vädret idag eftersom "Vädret" sa att det skulle vara ca 30 grader och sol. Molnigt och lite blåsigt va det. Kallt.
/ Emma <3
 

~ Denna vackra bild fotade min kompis Hedda. Hon finns på http://heddamk.blogg.se ~

Stranden

Hej!
Här kommer en liten bildbomb från stranden idag! Jag är faktist stolt över mig själv som doppade mig, haha. Jag har blivit en riktig badkruka!
/ Isabelle :)
 

Vad tyx?

Vad tyx om våran nya header, är den inte snygg?
/ Isabelle & Emma :D

Taffsnäs p4 del 2

_

Taffsnäs p4 del 1

Här kommer bildbomb 1 ifrån Taffsnäs. Hoppas ni gillar bilderna!
/ Isabelle :)

Ny header

Hej! Det blev ändrade planer, Emma kom hem till mig istället och nu fixar vi en ny header! Den kommer upp senare idag, hoppas ni kommer tycka om den. / Emma och Isabelle :)

Nice

Det ser ut som om vädret tillåter, då blir det förhoppningsvis många bilder idag! / Isabelle :)

Helt slut

Hej! Är helt slut, har bara slappat framför tv och så idag. Kanske ska till en kompis och rida på torsdag, då kanske ni får en film! Imorgon blir det fotografering om det blir fint väder. / Isabelle :)

Träningen

Här är en bild från träningen då vi övade på kadrilj, det gick skit bra! Saknar verkligen detta läger helt sjukt mycket...

Ridläger

Hej! Jag är på ridläger nu och har inte kunnat blogga för det finns inget nätverk. Men nu har jag hittat ett ställe där det finns! Ska göra en video blogg på hur stallet och ridhuset ser ut. Sen kan jag göra en video på hur rummet ser ut. Nu måste jag äta. / Isabelle :) (Jag hade inget bra nätverk så kunde inte publericera detta förens nu)

Bästa låten

Här är låten som rullar 24/7 i sommar ;-)
 
 
 
Här är några andra bra låtar jag lyssnar mkt på nu ;-)
 
 Samma låt som ovan men med DJ Cammy <3
 
Ganska mkt av texten är fel och felstavad men skit e det man hinner ändå inte läsa ;-)
 
Denna låt är jättebra men den är inte med i Twilight. Det är Bellas Lullaby som är med.
 
 
Det är denna som är med i Twilight ;-)
 
Där hade ni några bra låtar ;-)
/ Emma <3

Ridlägret & Göteborg

 Va jag snackar... Hahah bilder från lägret kommer ;)

/ Emma <3

Taggad

Nu blir det ridläger, taggad till tuuusen! Haha, ska försöka hålla igång bloggen så gott det går. Ni kommer ju få en massa filmer och bilder! / Isabelle :D

Kisse misse

Haha, min busiga söta katt! Imorgon blir det läget, yippie! / Isabelle :)

Video blogg

Det blev en video blogg nu, ni får nöja er med en ryktlåda som modell istället för mig. Det blir nog en till videoblogg på måndag. / Isabelle :)

Stan

Hej! Idag har ju jag varit i stan, jag och mamma kollade i gammla stan först och sen drog vi till gallerian! Jag köpte lite saker som jag kan visa sen. / Isabelle :)

Film mys

Hej! Snart blir det film mys, men vet inte vilken film det blir! Haha, imorgon ska jag till stan. Så då blir det Hollister! Sen vet jag inte om det blir akvarium med mamma, haha ser fram emot allt! / Isabelle :)

Beach

Hej! Är och badar, inte världens bästa väder men det funkar! Har inte gjort så mycket idag, ska fixa ett kanin schema snart. Visar det sen! / Isabelle :)

3 år

Igår var det 3 år sedan Bieber gjorde One time, det går så jäkla snabbt! Det har inte varit så mycket kul att blogga om idag, var och kollade på match. Vi vann med 3-1! Nu ska jag till mormor och morfar, kanske bloggar mer sen eller imorgon. / Isabelle :)

Uppdatering av blogg-appen

Hej!
Dom har uppdaterat blogg.se's mobil-app nu så jag tror man kan mobilblogga! Perfekt tajming eftersom jag åker på ridläger imorron, och då kan jag uppdatera även därifrån! Om det finns nån teckning såklart... ;) Haha nej men det tror jag att det gör.
/ Emma <3
 
Jag och hästen Dumle från förra året
- Du är bäst gubben och vilket sammarbete vi hade. Jag saknar dej så sjukt och hoppas verkligen på att få träffa dig i år igen. Synd att du är för gammal för att ridas nu. När man ser dig nu har man svårt att tro att du var "avkastarkungen" när du var yngre. Nu är du 29, och den snällaste hästen i stallet. Hoppas vi ses igen, Dumle <3

Hööks

Hej!
I torsdags när jag va på Hööks köpte jag lite nya grejer till lägret som börjar imorron! Inget speciellt men här kommer lite bilder!
/ Emma <3
 

Falkenberg

Hej!
Här är lite bilder från falkenberg! Några har instagram-effekt ;).
/ Emma <3
 

Bildbomb 2

Hej!
Här är några bilder på min katt Mango som jag och Isabelle fotade igår ;)

/ Emma och Isabelle
 

New in

Här är min nya väst som jag skulle visa er! (Y)
/ Isabelle :)

Natur

Hej!
Har varit nere och fotat vid åkern nu, det blev lite bra bilder!
/ Isabelle :)

Morbror

Hej! Idag ska min morbror komma hem till oss, innan det ska jag ta med kameran på en runda för att fota lite. Tänkte fota mig själv och lite natur bilder, har också köpt en väst från hökks som ni kan få se sen.
/ Isabelle :)

Bildbomb

Hej!
Var hos min kompis Ofelia och fotade, här kommer lite bilder på henne och hennes hästar. Hoppas ni gillar bilderna!
/ Isabelle :)
 

Världens konstigaste dag

Hej!
Idag har det varit en sjukt jobbig dag, jag är ju självklart en beliber så var tvungen att gå upp kl. 07.30 för att köpa biljetter till han konsär här i Sverige. Jag hade uppe 9 maskiner sammanlagt, jag väntde sjukt länge på att få köpa men det var för sent när jag kom in på sidan. Efter ett tag såg jag att det var en extra konsär den 23 eftersom biljetterna tog slut så snabbt, men jag fick ingen då heller. Jag ringde min kompis och hon hade fixat ett par skit bra biljetter. Nu är jag typ i chock, jag fattar inte att jag ska se Justin Bieber live! Är med Emma nu, vi har hoppat studsmatta och ska snart fota hennes söta katter.
/ Isabelle :)

Bellan

Hej!
Jag har precis pratat med Isabelle och hon ska komma hit en stund! Yey! Det blir inte så länge eftersom vi ska ha gäster ikväll men vi hinner ändå ses en liten stund innan jag åker på ridläger på söndag! Och hon ska ta med sin systemkamera! YAY!! Hahah nej men vi ska fota mina katter tror jag...

/ Emma <3
 
 
~ Min katt Mango, suddig bild jag vet ~

Längesän nu

Hej!
Det va riktigt länge sän jag bloggade nu. Jag har försökt mobilblogga i ca 2 och en halv vekor nu, men dom har typ gjort om hela blogg.se-sidan, så man kan inte mobilblogga, typ. Hahah jag visste inte det så jag försökte mobilblogga hela veckan i Falkenberg, dom tre dagarna jag va i Småland, och sen jag kom hem därifrån.
 
Innan vi åkte till Falkenberg tänkte jag slänga ihop inlägg från datorn, men självklart ligger vårat internet nere då, så det går ju inte...
 
Hursomhelst, vi åkte till Falkenberg och hyrde en lite stuga. Den va jättemysig men väldigt liten. Stugan låg jättebra till, för först, precis efter våran tomt, låg en stor hage som det gick tre hästar i. (Tänkte ladda upp bilder men dom ligger på mobilen och jag orkar verkligen inte leta fram kabeln nu för att sedan ladda över bilder i 200 år. Gör det senare för jag måste ändå tömma mobilen på bilder ;)) Efter haden var det typ en kohage och sen kom havet. Vi badade, men inte just där.
 
Efter veckan i Falkenberg åkte vi till vårat "landställe" i Småland. Vi skålle sova över en natt och sedan ta med katterna hem som har varit där med morfar en vecka. Nästa dag åkte pappa hem, för han skulle jobba, men mamma, jag och Joel (och katterna) stannade kvar två dagar till.
 
Ja, när vi kom hem hände inte så mkt mer. I tisdags-kväll kom smilla hem till mej och sov över. Vi va med varann på onsdagen. Igår va jag först på Hööks och köpte grejer och sen va jag med min kompis Alva. På kvällen åkte jag och min familj på middag hos Smilla. Vi åkte ut med deras båt och åt middag. Det va jättemysigt.
 
Ja, detta blev ett långt inlägg eftersom jag inte bloggat på ett tag.
/ Emma <3
 
 
Miss U Ludde <3

Förlåt

Hej alla bloggläsare!
Vi ber om ursäkt för att vi inte har bloggat på ett tag, men blogg.se appen på mobilen funkar inte för oss både, det är förmodligen för att Blogg.se är omgjort.
Vi ska försöka bli bättre på det här! 
/ Emma och Isabelle :)

Trött

Imorgon ska jag till min kompis Ofelia, när vi har varit hos henne ska vi åka hem till mig så ska hon sova över här, längtar! Det blev tyvärr inga bilder idag, det skulle ta över 2 timmar att föra över alla bilder. Så fixar det kanske på onsdag! ^^
/ Isabelle :)

Msc Divina 2012

Hej, nu är jag tillbaka efter kryssningen i medelhavet!
Du har varit jätte kul och saknar det verkligen! Vi åkte först ner till Milano där vi sovde över en natt, sen åkte vi tåg ner till Venedig där vi sovde över en natt till. Efter det hoppade vi på båten och åkte från Venedig till, Bari, Kattakolon, Ismir, Istanbul, at sea, Dubrovnink och sen till Venedig igen. Mer bilder får ni när jag har förtöver alla bilder.
/ Isabelle :)

Fotostunden

Emma och Isabelle

RSS 2.0