R.I.P. Ludde

Rest In Peace Ludde 15 år. Jag saknar dej såå mycket och du har varit en underbar katt. Vila i Frid <3
/ Emma <3
 
 
 
 
Miss U <3

Spökvandring

Hej!
Nu har jag kommit hem från Smilla. Jag sov över där. Vi gjorde inte så mkt speciellt men vi fotade lite. Bilderna gick inte att ladda upp så lägger upp dem nån annan gång.

Nu ska jag på spökvandring med gympagruppen som avslutning. Det ska bli kul :).
/ Emma <3

Fota är livet

Ute och fotar, ni får lite bilder senare idag. Åker inte till stallet men Nacka blir det!
/ Isabelle

Svartvitt

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen men ska äta frukost snart. Jag kanske ska åka till Nacka, men vi får se. Annars ska jag väl packa, kanske dra till stallet en snabbis men jag vet inte än.
/ Isabelle :)

Gammal video

Hittade en gammal video när Helix och Tromb leker i hagen. Ignorera min och Amanda's röst i bakgrunden! x)
/ Isabelle :)

Trötter

Godmorgon!
Olivia ringde mig kl 07.40 och väkte mig! Haha, nu är jag pigg iaf. Idag tänkte jag packa inför kryssningen i medelhavet, resan börjar på torsdagkvällen. Kanske kan blogga ibland när det finns gratis internet! Men massor av bilder kommer ösa in tror jag, hoppas att Emma bloggar mycket när jag är borta.
/ Isabelle :)


~ Nikon D3100 Tamron AF 18-200 mm ~

Vad hände

Allt gick så fort, är det över nu, det får det inte vara! Alla kompisar, hästar, kaniner, roliga stunder och minnen som man alltid kan tänka på. Den natten när vi var ute typ 3 gånger för att fånga in kaninen som rymde, det var den roligaste dagen på länge! Jag kommer sakna dig Malva, kommer säkert träffa dig tusen gånger men inte med alla andra som vi var med. Olivia, du är bara för knasig! Träffar dig hela tiden men nu kommer jag inte göra det på länge. Sara, vi kan skratta tills vi dör! När Malte typ bråttade ner mig och du fick dra mig upp, eller när jag ramlade av Jeppe. Det är sorligt att ta farväl, det är sorligt att veta att det är över. Men ibland måste man inse att vi kommer träffas igen, men vill göra det nu, idag! Sova i stallet och springa upp kl. 3 mitt i natten för att jaga kaniner eller att dricka vatten i typ 15 min. Det var ni som gjorde lägret fantastiskt, det var ni som gjorde så alla hade kul! Jag hoppas och ber om att vi gör om detta, fast istället för tre dagar så typ tio dagar!
/ Isabelle <3

~ Nikon D3100 Tamron AF 18-200 mm ~

Dag 3 avklarad

Hej!
Idag var det barbacka och hoppning, jag kom över alla hinder med honom för en gång skull! (han är typ rädd för att hoppa över hindrena) Är riktigt nöjd med dagens insatts, kanske ska hyra honom lite i sommar så han får röra på benen! Haha, rammade av också. Skulle rida ner en häst i sommar hagen men det gick inte så bra!
/ Isabelle :)


~ Mobilen ~

Kanin

Har hittat min och Olivia's lilla kanin! Haha, den måste vi tävla i hoppning. Sover i stallet inatt, så godnatt!
/ Isabelle :)


~ Mobilen ~

Bra skrivet

Hej!
Hittade denna text på Smillas blogg och tyckte att det va så himla bra skrivet av henne:

Jag är trött på att alla ska hålla me vad andra tycker, även fast man har en egen åsikt.

Tro på dig själv istället och inte vad någon annan tycker och tänker. Jag vet inte om ni har tänkt på det men nästan varje skola och kanske till och med på ett eller annat jobb, så finns det olika gäng: Dom "coola" och dom "mindre coola" Det är vid den här åldern som dom coola kanske är som "coolast" (om ni förstår vad jag menar). Men när ni blir lite äldre så kommer ni att minnas vilka som stod på sig och inte tog någon skit! Jag vill iallafall inte vara den som alla kommer att minnas som taskig eller dum, och det tror jag inte att någon vill heller. Så tänk efter innan <3


Jag tycker att detta var modigt skrivet av henne. Att hon av alla andra faktiskt vågar säga vad hon tycker.
Detta va bara ett litet "mellan-inlägg" som jag kände mig tvungen att skriva ;)
/ Emma <3

Fest

Hej!
Har tyvärr inte bloggat på ett tag nu, men det beror på att jag haft extrem huvudvärk så jag har inte orkat. Senare i veckan glömde jag :$. Hehe...

Nu har vi som helst ett antal gäster hemma.. Kompisar till familjen. Kul men ganska störande, några småbarn, en del söta och vissa jobbiga...

Nu hjälper jag Smilla att göra en header till hennes blogg. Du kan besöka på http://lifeofsmilla.devote.se. ;)
Bilder går som vanligt inte att ladda upp så Emma dampar loss xD
/ Emma <3

Dag 2 avklarad

Hej!
Idag har jag ridit ut en lite sväng, travat bommar och övat på volter. Det gick jätte bra, det var en en vällda skildas från igår. Nu är jag med Olivia som är lite knäpp!
Vem hämtar man när cirkusen brinner?
Eldslukaren

/ Isabelle :)


~ Mobilen ~

Dag 1 avklarat

Då är man klar med dag 1 på ridläger, första passet gick Inge bra. Red Malte odjuret, hahah. Men på det andra passet när vi skulle rida ut testade jag att rida med inspänningar och det gick mycket bättre! Imorgon ska vi rida ner till havet och bada, ni kanske får några bilder då.
/Isabelle :)


~ Mobilen ~

Godmorgon

Godmorgon på er!
Nu ska jag till stallet och rida, vet dock inte vem jag ska rida men det får vi se! :) Påvägen hem blir det Tobbe Larsson glanssprayet, haha!
/ Isabelle :)


~ Nikon D3100 Tamron AF 18-200 mm ~

Forever alone

Haha, har varit lite ensam idag. Först gick jag upp 08.30 och åt frukost, efter det åkte jag till hööks för att köpa lädertvål. Glömde att köpa Tobbe Larsson glansspray men får göra det imorgon. Sen har jag städat ur hela min rycktlåda och borstarna. Nu är jag klar med allt tills ridningen imorgon, hoppas det går bra!
/ Isabelle :)


~ Nikon D3100 Tamron AF 18-200 mm ~

Tråkig dag

Hej!
Idag hade jag tråkigt så åkte till mormor och morfar så sover över där inatt. Hörde att min kompis Amanda kom tvåa på Täby, så stort grattis till henne! Några ord som jag vill sänga till dig är att du är så jävla amazing, jag blir så glad när jag är med dig och din humor och allt! Haha, kommer du ihåg Prins-sven t.ex. något som vi alltid kan skratta åt! Jag kan bara säga att du är en kompis som jag aldrig vill förlora, jag älskar dig! <3
Grattis igen för andra platsen!
/ Isabelle :)



~ Ponnystall.se ~

Imorgon

Imorgon skulle jag träffa en kompis men har ju fotbollsträning då! x( Hoppas på det bästa tills nästa vecka då det är ännu mer ridning! Ska försöka skaffa grönt kort snart också, kanske efter sommaren?
/ Isabelle :)


~ Nikon D3100 Tamron Af 18-200 mm ~

Nikon

Hej!
Här kommer lite bilder från igår, ska ut igen snart och fota så får se om det blir några bra bilder!
/ Isabelle <3


~ Nikon D3100 Tamron AF 18-200 mm ~

Stable

Hej!
Idag var jag i stallet och hoppade lite med Malte, han var ganska feg och en gång fastnade jag i hindret så jag rev ganska rejält! xD Men när jag skulle hoppa banan så hoppade han galant!
Igår så red jag honom barbacka, det gick skit bra!
/ Isabelle :)


~ Mobilen & Nikon ~

Gröna Lund

Hej!
Idag har jag och min kompis Liv varit på Grönan. Vi hade jätteroligt och flummade en del ;D

Ja inte så mkt mer. Jag hade helst varit i stallet men nej tydligen inte. Får typ aldrig va där men ska försöka åka dit så mkt som möjligt i sommar.
/ Emma <3


~ Mobilen ~

Love you

Min kärlek till dig är obeskrivlig, du gör mina dagar fyllda av glädje och kärlek. När jag kommer till dig efter skolan blir jag fylld av glädje.
Jag älskar dig! <3
/ Isabelle :)


~ Mobilen ~

Fotboll

Nu har jag tränat fotboll, det gick ganska bra! Haha, ligger efter lite...
/ Isabelle :)

~ Nikon D3100 Tamron AF 18-200 mm ~

Skolavslutning nu då

Så sant

Haha, det här beskriver typ mig när jag spelar mot någon!
/ Isabelle :)

Nyckelviken

Hej!
Innan våran skolavslutning så ska vi vara i Nyckelviken och grilla, sen så slutar vi skolan!
/ Isabelle :)


~ Mobilen ~

Skansen bilder

Här kommer bilderna! För er som inte vet så är skansen ett ställe i stan där det både finns djur och andra roliga saker.
/ Isabelle :)








Skansen

Äntligen hemma från skansen, är helt slut! Kanske ska hyra Malte typ nästa vecka inför lägrena så jag kan träna lite. ^^ Snart får ni se bilderna som jag tog idag!
/ Isabelle :)

~ Nikon D3100 Tamron AF 18-200 mm ~

Ny header

Hej!
Nu har jag laddat upp en ny, mer personlig header! Tyx?
Åkte förresten inte till stallet idag. Stannade hemma och slappade framför tvn! Snart blire åka till mormor som fyller år!
Asså nu blija riktigt arg. Det går inte att ladda upp bild härifrån heller! Hade en bild på söta kattungar pågång men nähäpp! Och nu bloggar jag ändå från datan!
/ Emma <3

Sommardressyr

Hej!
Jag e vaken sen typ en och en halv timme sen men jag e ändå as-seg.Måste väl ta mig upp och äta frukost snart. ;)

Hursomhelst är det dessyrtävlingar i stallet idag så jag tänkte nog komma och kolla! Annars ska jag kolla med Bellan om vi kan åka till Lemshaga en stund.

Här under kommer bilderna från stallet igår ;)

/ Emma <3

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

~ Mobilen ~

Damp/psykbryt

Ibland får jag sånt j*vla psykbryt på blogg.se. Sorry att jag svär men det funkar ju ALDRIG att mobilblogga! Det failade förut när jag skulle uppdatera från stallet, det failade hos mina kusiner när jag va på studentfest och det failade nyss!! Det är när jag ska lägga upp bilder det dampar mest. Hade en bunt fina bilder men nänä!
Jahapp, får väl lägga ut dessa bilder nån annan gång. Hoppas detta går att publicera iaf! Det blir inga bilder dårå men lägger upp dom imon elr nåt jag får tid att ladda upp på datan och yada yada...
/ Emma <3

Tack för att du finns

Kan bli så jäkla trött på folk, dom tror att dom äger allting! Men tack för att du fins Malte, du räddar mina dagar. Älskar dig prinsen!
/ Isabelle :)

En till bloggare

Hej!
Nu är det en till bloggare här som heter Emma. Jag är 12 år och kommer blogga om hästar, djur, foto och vardag. På fritiden rider jag och går på gymnastik, annars är jag med kompisar. Jag gillar att fota, va med hästar/djur och kompisar! Annars datanörd då XD.

Ja det va väl det mesta om mig. Idag ska jag till stallet och rida. Uteritt står på schemat men jag vet inte om det blir av eftersom det regnar så mkt. Hoppas det slutar ;). Åker som vanligt dit lite tidigare för att va med vännerna och hästarna!

Kul att jag fick börja blogga här med Bellan!
/ Emma :)




Klippning next

Hej!
Snart ska jag åka och klippa mig, tänkte bara klippa topparna och kanske klippa upp det! Efter det ska jag åka till stallet, kanske kan lägga upp någon bild på min lilla prins som har kommit. Har typ väntat på honom i ett år!
/ Isabelle :)

~ Nikon D3100 Tamron AF 18-200 mm ~

Mobil inlägg

Hej!
Tror jag börjar med mobil inlägg nu, har inte tid med att överföra bilder och sen läggs upp dom på bloggen... Men idag har jag varit i stallet, följde med och flyttade en häst för sommaren.
/ Isabelle :)

Fotostunden

Emma och Isabelle

RSS 2.0